Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Γκρήκ ήστερ....

3 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

XAPI NYSRA MOU LES GIATI DEN TOYS EKTIMISA......

youlia olomplava είπε...

Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοροϊδεύει τον Ελληνισμό
Στον χώρο όπου υπήρχε ο 'Αγιος Νικόλαος χτίστηκε...τράπεζα, ενώ στο οικόπεδο που δόθηκε ως αντάλλαγμα, δεν μπορεί να (ξανα)χτιστεί η εκκλησία!
ΠΟΥ είναι τα χρήματα -μερικά εκατομμύρια δολάρια- που πρόσφεραν Ελληνοαμερικανοί κι 'Ελληνες στην Ελλάδα (μεταξύ αυτών και η Βουλή των Ελλήνων), συγκεκριμένα γιά την ανοικοδόμηση της εκκλησίας; Υπάρχουν ακόμα ή χρησιμοποιήθηκαν γιά άλλους σκοπούς; Πήρε και χρήματα η Αρχιεπισκοπή ως ''αντάλλαγμα'' γιά το οικόπεδο και αν ναι, ΠΟΥ βρίσκονται;

''Λεονταρισμοί'' της Αρχιεπισκοπής γιά ''αγωγές'' κατά της Λιμενικής Αρχής, ουσιαστικά ''γιά να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου''... Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, οφείλει να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σημ.: Το παραπάνω ζήτημα, μας φέρνει στην μνήμη και τα χρήματα από τους ''εράνους'' γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (Πελοπόννησο, 2007). Τότε, άλλο ποσό ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή ότι συγκεντρώθηκε γιά τον συγκεκριμένο σκοπό και άλλο ποσό έδωσε (γιά άλλους συναφείς σκοπούς), χωρίς ποτέ να δώσει εξηγήσεις και λογαριασμό, αν και ήταν χρήματα των Ελληνοαμερικανών... (19 Μαρτίου '11)

Ο Δημήτριος, αυτοκαταργήθηκε ως ''αρχιεπίσκοπος!!!!!!!!!!!!!!!! XAPI YSTAHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!

χωραΐτης είπε...

Γιούλια, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά...

Χάπι ήσταααα και σε σέ...