Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008

Carla Bley: Να σας τα πω;Στις 3 του Δεκέμβρη η Carla Bley θα μας πει τα κάλλαντα στο Μέγαρο Μουσικής. Μαζί της το κουιντέτο πνευστών Partyka Brass Quintet και ο Στιβ Σάλοου στο μπάσο.

Σε συνέντευξη που τις πήρε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος για την εφημερίδα ""Ποντίκι" την ρώτησε αν είναι καθοροστική για έναν καλλιτέχνη η επιτυχία και εκείνη του απάντησε:

" Δεν νομίζω τελικά πως έχει και τόσο σημασία. Μια φορά άκουσα έναν σταρ του ροκ να λέει πως το μαναδικό που του πρόσφερε η μεγάλη του επιτυχία ήταν ότι μπορουσε πια να ανοίγει με μεγαλύτερη ευκολία τους ξηρούς καρπούς"


2 σχόλια:

Μπάμπης Πυλαρινός είπε...

Carla Carla τουλάχιστον φαίνεται κυρά μου πως εσύ τουλάχιστον χόρτασες επιτυχία για δες εδώ κάτι πεφωτισμένοι πνευματικοί άνδρες της πατρίδας μας που δε χορταίνουν με τίποτα και γίνουνται έξω φρενών γιατί τολμούν στο φεστιβάλ του Βερολίνου να βραβεύουν νέους σκηνοθέτες ενώ θα έπρεπε μόνο αυτόν να βραβεύουνε. Δείτε τη δήλωση του Θόδωρου Αγγελόπουλου «Η ταινία μου θα πάει στο Φεστιβάλ του Βερολίνου αλλά εκτός συναγωνισμού, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να βραβεύουν τους νέους κι εγώ, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό, δεν δέχομαι να πηγαίνω σε φεστιβάλ και να μην παίρνω βραβεία»Με το συμπάθιο αλλά αγανακτεί κανείς όταν τόσο δημοφιλή άτομα είναι τόσο αχόρταγα και αδηφάγα με τη επιτυχία και απαγορεύουν σε οποιοδήποτε άλλον να αναπνευσει γιατι όλον τον αέρα πρέπει να τον φάνε αυτοί. Εύγε Carla. Κυρά μου. Πότε θα κάμεις δόθενες να σε κεράσουμε κανένα παστέλι

χωραΐτης είπε...

Μην τον παρεξηγείς το Θόδωρο Μπάμπη. Μπορεί απλώς ο άνθρωπος να έχει πρόβλημα με τους ξηρούς καρπούς...