Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008

Ασφάλεια και...ασφαλιστικό

Αυτοί που ανησυχούν τόσο για την ασφάλεια των μαγαζιών τους και της ατομικής τους περιουσίας, θα ήταν πιο αποτελεσματικοί , αν αντί να οργανώνουν συλλαλητήρια απαιτώντας περισσότερη αστυνόμευση , αποφάσιζαν να συμμετέχουν και αυτοί (μαζί με τους πολιτικούς παράγοντες που τους πλαισιώνουν) στην πανελλαδική απεργία κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που γίνεται την Τετάρτη 19/3 ακριβώς την ίδια ώρα (11 το πρωί), και που αν τελικά περάσει, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την εγκληματικότητα που κανένα σώμα υπο-αμοιβόμενων αστυνομικών δεν θα έχει ποτέ τη διάθεση να πάει να καταστείλει.

Δείτε εδώ:
http://www.raporto.gr/?p=126
και εδώ:
http://www.imerazante.gr/imera/news/detail.php?ID=7708

2 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Σφάλλουμε νομίζοντας πως ασφαλώς θα σφαλίσουμε το ασφαλιστικό. Και γι' αυτό αύριο κατεβάζουμε τις ..ασφάλειες και ανασφαλώς διαδηλώνουμε!
Στο μικρό διάστημα χρόνου που παρακολουθώ λίγα blogs, με προβληματίζει ο υπόγειός τους τρόπος να μας κλείνει στα σπίτια μας και να συζητάμε γοητευτικά μεν, πολλές φορές, αλλά και "αυτιστικά", με κάποιον τρόπο, αντικοινωνικά, μεταξύ μας. Χαίρομαι να συναντώ αναρτήσεις σαν κι αυτή, που προτρέπουν σε συμμετοχή στην κοινωνική ζωή. Είναι κάτι που η εποχή μας χρειάζεται, νομίζω.
Μπαμπάκια η ρούγα σας!

χωραΐτης είπε...

Κλείσαν οι ασφάλειες και "μπλοκάρισε το μπλοκ. Γι' αυτό και καθυστέρησε να δημοσιευτεί έξυπνο αυτό σχόλιο.
Με ενοχλεί ο μετριασμός σχολίων που έχω ενεργοποιήσει αλλά δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά μια και έχουν αρχίσει να έρχονται σχόλια-μαιμού από περίεργα σαιτ που θέλουν να προωθήσουν περίεργα προιόντα μιας περίεργης εποχής...