Κυριακή, 9 Μαρτίου 2008

Αμόλα ποντίκι


5 σχόλια:

e είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΙΤΣΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ είπε...

"Πουτάνες στα κρεβάτια σας.
Τέρμα το καρναβάλι.
Εσήμανε ο κλάμπανος.
Δεν έχει λύσσα άλλη".

Παρακαλώ φιλοξενείστε στο δικό σας blog αυτό το παλιό ζακυθινό τετράστιχο, τελευταίο της κάθε Αποκριάς. Θα το έβαζα στο blog του π. Παναγιώτη Καποδίστρια, μιας και με την ωραία πρωτοβουλία του, φέτος, γράφτηκαν αρκετά σατιρικά της Αποκριάς. ΄Ομως βλέπω ότι εκρέμασε με post του το μαρούλι και το κρεμμύδι τση Σαρακοστής, αλά παλαιά, που το κρεμάγανε στο καμπαναρίο του Άη Νικόλα του Μώλου και τώρα, λέει, επέρασε ο καιρός της σάτιρας και ήλθε εκείνος της ποίησης. Το πού θα βρεθεί έμπνευση για σοβαρή ποίηση στη σύγχρονη Ζάκυνθο, ο Θέος και η ψυχή του!

mareld είπε...

Ω! Φιλτάτη πατρίς!
Τι σούμελε να πάθεις!
Καλή σου μέρα!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Να χαίρεσθε το blogάκιόν σας, χωραΐτη μας. Έκανα τη βόλτα μου - με την άδειά σας - και το βρήκα χαίρε τρισχαριτωμένο, έξυπνο, δυναμικό, αγωνιστικοκοινωνικότατο. Στην έρευνα του π.κ για τα πράγματα που θέλουμε να κρατήσουμε στη Ζάκυνθο, θα θυμηθώ να το συμπεριλάβω ανυπερθέτως!
Σας χαιρετώ με χαρά και χαμόγελο! ( κι ας ακούγεται σαν =χαζοχαρούμενο...)

χωραΐτης είπε...

Ευχαριστώ κύριε Μάνεση για την επίσκεψη και τα καλά σας λόγια. Και γω έκανα πρόσφατα μια βόλτα από το blog του σχολείου σας και εντυπωσιάστηκα. Φαίνεται ότι στα blogs (εικονική πραγματικότητα) καλά τα πάμε εμείς οι ζακυνθινοί ... από κει και πέρα όμως (πραγματικότητα) το χάος..... Ελπίζω να βρεθούμε κάποια στιγμή να τα πούμε και δια ζώσης. Θαυμάζω τη δουλειά που κάνετε και σας συγχαίρω!