Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2007

Ούτε δέκα χρόνια δεν πέρασαν καλά καλά...

Πριν

Τώρα

...από τότε που άλλαξε κατεύθυνση η οδός Νικολάου Κολυβά και "έσπευσε" σήμερα το συνεργείο να τοποθετήσει νέα ταμπέλα με την όψη προς τη μεριά που έρχονται τα οχήματα και οχι με το πίσω μέρος όπως ήταν μέχρι τώρα.
Τα κουτσομπολιά λένε ότι ο κύριος Καρακάς το είχε υποσχεθεί στο μανάβη της γειτονιάς από το καλοκαίρι όταν εκείνος του διαμαρτυρήθηκε ότι έχει απηυδήσει να υποδυκνύει κάθε τόσο στους διερχόμενους τουρίστες κατά που πέφτει η Μπόχαλη...


Να θυμήσω το σχόλιο του ΡΑΠΟΡΤΟ στο τεύχος του Αυγούστου που μπορεί να έπαιξε το ρόλο του :

"Μια και μιλάμε για την Νικολάου Κολυβά, πότε επιτέλους θα στείλει ο Δήμος *ένα συνεργείο να αλλάξει τη θέση της πινακίδας που βρίσκεται στη διασταύρωση με την Φιλικών (Μάρκετ 24 ώρες) και δείχνει την κατεύθυνση προς διάφορες περιοχές του νησιού . Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει μείνει στην ίδια θέση που είχε τοποθετηθεί όταν η Τερτσέτη και η Κολυβά είχαν αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα ένας που έρχεται από το Παλατίνο και θέλει να πάει στο Κάστρο έχει τη δυνατότητα να συμβουλευτεί μόνο το πίσω μέρος της πινακίδας. Αν δεν σκοπεύει σύντομα ο Δήμος να μετακομίσει την πινακίδα,. ας κόψει τουλάχιστον ένα επίδομα στον μανάβη και τον χασάπη της γειτονιάς που αναγκάζονται, εκτός από το να κόβουν παιδάκια και να τυλίγουν μπρόκολα, να απαντάνε και κάθε τόσο στην ερώτηση: «Συγνώμη πως πάω για Μπόχαλη;»

* Τελικά δεν έφταιγε ο Δήμαρχος μια και όπως αποδείχθηκε ήταν ευθύνη της Νομαρχίας. Παρασυρθήκαν φαίνεται οι συντάκτες του άρθρου από το γνωστό :"τα παράπονα σας στο Δήμαρχο "

Δεν υπάρχουν σχόλια: