Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2007

Η τοπική εφημερίδα "Ημέρα τση Ζάκυθος" μας ανακάλυψε!

Όχι που νομίζατε πως θα τη γλυτώνατε πουλάκια μου ...Ουδέν κρυπτόν υπό τον googlήλιον συνάδελφοι....

Αφού λοιπόν εξηγήσει το τι εστι blog για τους ανυποψίαστους, και αφού αναλύσει γενικά το φαινόμενο τι σου είναι ο άνθρωπος κλπ, έρχεται και η σειρά μας:

"......Ανάμεσα στα χιλιάδες ελληνικά ιστολόγια, δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην υπάρχουν και κάποια Ζακυνθινά blogs. Αρκετοί συμπολίτες μας, τα τελευταία χρόνια, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερα αξιόλογη δραστηριότητα στο χώρο, δημιουργώντας με αργά αλλά σταθερά βήματα, μια Ζακυνθινή διαδικτυακή κοινότητα. Μια κοινότητα που αν και βρίσκεται ουσιαστικά, στα πρώτα της βήματα, αποκτά μέρα με την μέρα μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή, με τα blogs να αυξάνουν διαρκώς την επισκεψιμότητά τους και τους bloggers να ανανεώνουν τακτικά τα περιεχόμενά τους, να επικοινωνούν με άλλα blogs (εντός και εκτός Ζακύνθου) και να συνεργάζονται μεταξύ τους, για ένα καλύτερο και συλλογικότερο αποτέλεσμα. Στην λίστα που ακολουθεί, παραθέτουμε έναν σημαντικό αριθμό Ζακυνθινών blogs, που αναμφισβήτητα αξίζουν την προσοχή σας. Τα συγκεκριμένα ιστολόγια, άλλα πολύ και άλλα λιγότερο, ευθύνονται για την δυναμική παρουσία του νησιού μας στην ¨κοινωνία¨ των bloggers και αποτελούν μια ισχυρή απόδειξη ότι η Ζάκυνθος βρίσκεται μέσα και όχι πίσω από τις διαδικτυακές εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στα παρακάτω ιστολόγια, υπάρχουν κάποια που ενώ οι συντάκτες τους είναι Ζακυνθινοί, δεν διαμένουν μόνιμα στο νησί μας, όπως π.χ. ο πασίγνωστος στο χώρο των Ελληνικών blogs, ¨Πιτσιρίκος¨, που με το blog του http://pitsirikos.blogspot.com, έχει αποκτήσει ένα πολυάριθμο, φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα, αρκετά μεγάλα Αθηναϊκά έντυπα, να έχουν ασχοληθεί με το ιστολογιό του, ουκ ολίγες φορές. Σε περίπτωση που υπάρχουν κι άλλα Ζακυνθινά blogs που παραλείψαμε ή απλώς δεν εντοπίσαμε στον αχανή χώρο του διαδικτύου, αναμένουμε την επικοινωνία τους και φυσικά επιφυλασσόμαστε για μελλοντική αναφορά τους. Καλή ανάγνωση! "

Στη συνέχεια παραθέτει τα links των ζακυνθινών blogs που γνωρίζει
Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε όλο το δημοσίευμα που προς το παρόν βρίσκεται μόνο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.
http://www.imerazante.gr/imera/news/detail.php?ID=4439

Δεν υπάρχουν σχόλια: