Τετάρτη, 30 Μαΐου 2007

Πως να αξιοποιήσουμε τα συντριβάνια της πόλης μας που βρίσκονται σε αχρηστία;

Να τα μετατρέψουμε σε δημόσιους λινούς και να διοργανώνουμε εκεί Διονυσιακές γιορτές προς τιμήν του πολιούχου της πόλης με πάτημα σταφυλιών, κατά προτίμηση το μήνα Αύγουστο ώστε το κρασί που θα παράγουμε να είναι Αυγουστιάτης.


Να γίνουν βωμοί ώστε να γίνονται εκεί θυσίες προς τιμήν των θεών της Αυτοδιοίκησης (που μας έχουν ξεχάσει) παράλληλα δε να σφάζουμε και κάνα ζώο μέχρι να φτιάξουμε Δημοτικά σφαγεία.


Να αξιοποιηθούν για να κάνουν οι τουρίστες τις ευχές τους, ρίχνοντας νομίσματα αλά φοντάνα ντει Τρέβι ,και με τα λεφτά αυτά να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στους συνδέσμους.


Να γίνουν Δημοτικές κολυμπήθρες ώστε να βαπτίζονται εκεί μέσα όσοι αισθάνονται ότι αυτή η Δημοτική αρχή τους «έχει αλλάξει …την πίστη» αλλά και για να… «νίπτουν τας χείρας τους» οι Πόντιοι Πιλάτοι της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης..

Να τα εκμεταλλευτούμε για να πλένουμε κει μέσα τα «άπλυτα» της Δημοτικής και Νομαρχιακής μας Αρχής που βγαίνουνε κάθε τόσο στη φόρα…ενίοτε δε να χρησιμοποιούνται για το ξέπλυμα του « μαύρου χρήματος » που κυκλοφορεί στη πιάτσα…


Να μαζεύουμε νερό της βροχής για να λουζόμαστε το καλοκαίρι περιμένοντας να ανοίξει το φανάρι τση λούμπας.


Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες !

Υ.Γ.
Το άρθρο αυτό γράφτηκε για το ζακυνθινό περιοδικό ΡΑΠΟΡΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: