Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007

Όταν το Blogging αποκτά νόημα ...

Όταν επισκέφτηκα το blog του Γιώργου Κατσαδωράκη σκέφτηκα: καλά εγώ τι κάθομαι εδώ και γράφω; Μετά το πήρα απόφαση ότι είμαι απλώς άλλος ένας μπλόγκερ του γλυκού νερού ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους.
Ο Γιώργος είναι βιολόγος, ορνιθολόγος και βρίσκεται σε ένα ακατοίκητο νησί που λέγεται Ψαθούρα μελετώντας την αναπαραγωγική βιολογία του θαλασσοκόρακα κοινώς της καλικατσούς.
Κατοικεί στο φάρο και από κει με κάποιο δορυφορικό σύστημα μέσα από το blog του μας δίνει καθημερινά ραπόρτο για το τι βλέπει, ακούει και αισθάνεται με ένα γοητευτικό τρόπο πού μόνο οι άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους και τη ζωή ξέρουν να κάνουν.
Προτείνω να τον επισκεφτείτε σύντομα. Ο Γιώργος θα είναι εκεί για 45 μέρες.

http://lifeatfaros.blogspot.com

Βέβαια τα ΜΜΕ πρόλαβαν και πήγαν να τον βρούν επι τόπου γιατί όπως λέει και ο ίδιος : " Ο συνδιασμός φάρος,νησί,απομόνωση, χειμώνας, τρελλός βιολόγος, πουλάει στα μέσα. Ξέρω ότι κάτι τέτοια η αδηφάγα καθημερινότητα των media , τα έχει για καθημερινό κολατσιό και τα καταπίνει αμάσητα. Δεν ξεχνώ όμως ούτε στιγμή, ότι η δουλειά κι ο αγώναςπου χρειάζεται για την προστασία της φύσης, του τοπίου, των ειδών και των βιοτόπων στην Ελλάδα είναι μακρύς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: