Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2007

Τώρα νηστεία και ...προσευχές

Πάντως αν αυτό που κάναμε σήμερα λέγεται νηστεία, εγώ θα το σκεφτώ πολύ να την διακόψω το Πάσχα. Άσε που έτσι μπορεί, που ξέρεις, να κερδίσω και τη βασιλεία των ...ουραγών

5 σχόλια:

katrougiali είπε...

Πολίτη Χωραίτη, άβε! Συμφωνώ ό,τι είναι υπέροχη η σαρακοστή τρώγοντας γαρίδες, μύδια με σως σαμπάνιας και γεμιστό καλαμάρι. Νηστεία και προσευχή λοιπόν και ας τρώμε τα ταβλομέσαλα. Με τον Βενετσιάνικο Γάμο δεν ξέρω τι εγίνηκε (δεν εμπήκα στη Χώρα το Σάββατο), ελπίζω μόνο να τονώθηκε η αγορά μην μας πάθει και τίποτα ο Πρόεδρος και δεν ξέρουμε τι να γένουμε μετά! Να 'χεις την υγειά σου!

pilarinos babis είπε...

Μεγάλα λόγια μη λες χωραίτη γιατί θα σε κιαλάρω όπου νάναι στο πλατύφορο να ψωνίζεις απο τα σουβλάκια τση κόμμισας για να λιπάνεις τ' αντεράκι σου οταν θα σε τυλίγει μια γλυκιά ζαλάδα απο τη νηστεία τση σαρακοστης!!!.Να είστε καλά παίδες και καλή σαρακοστή.
Υ.Γ.Με το παπόρο το ερενλερ όλα εντάξει τόδωσε το υπουργείο τοφτιαξε ο Δήμος να κατεβάσω κάνα πίνακα να κάνουμε καμμία έκθεση να φέρω και κάνα στρουμέντο μη βαρεθούμε με τσου πίνακες; Όρεξη που την έχω.Κρίμα!Είναι να γελάς γιατί δε μπορείς πια να κλαίς βαρέθηκες.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

pilarinos babis είπε...

Αν μπορούσανε να φανταστούνε τη μεγάλη αμποσία προς τα μπρος θα ήτουνα για το τουρισμό αν πραγματοποιούταν αυτή η καταπληκτική ιδέα για την εναλλακτική πολιτιστική χρήση του παπόρου θα ήταν έτοιμο από χθες. Με το συμπάθιο χωραΐτη για τη κατάχρηση εδώ είναι χώρος για σχόλια και όχι για ρητορείες.

Χωραΐτης είπε...

Καλή σαρακοστή παιδιά! Νάστε καλά! Μπάμπη υπάρχει τίποτα νεώτερο με το Ερενλερ που δεν το ξέρω; Έχουμε κανένα νέο από το υπουργείο;Εδώ ο καθένας λέει το μακρύ του κια το κοντό του του. Κάποιος παράγοντας της συμφοράς προχθές, πρότεινε να το βυθίσουμε για να το επισκέπτονται δύτες με το επιχείρημα ότι έτσι δεν θα μας κοστίσει τίποτα... Χάος...

katrougiali είπε...

Να το βυθίσουμε ναι, ναι, ναι! Είμαστε εξπέρ στα ναυάγια, άλλωστε! Τώρα για τον τουρισμό και τα λοιπά... Μπάμπη εσύ είσαι μακριά και δεν ξέρεις πρόσωπα και πράγματα. Ο Χωραϊτης κάτι θα ξέρει παραπάνω. Κι εγώ έχω επίσημες πληροφορίες (ντικουμέντα) ό,τι οι υπεύθυνοι τουρισμού τση Νομαρχίας, ευλογούν μόνο τα γένια τους -μιας και ως γνωστών- είναι και επιχειρηματίες του χώρου, κάποιοι. Αν λέω ψέμματα, να μην σώσω να ανεβάσω άλλο ποστ! Δεν μπορώ άλλη αναγούλα Πολίτες, εφινίρισα!